Ηitech SNT: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2007 13:38
UPD:13:41

Tην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Hitech SNT από σήμερα, 26 Φεβρουαρίου, αποφάσισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, λαμβάνοντας υπόψη σημερινό σχετικό αίτημα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεφαλαιαγοράς.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διαπίστωσε ότι η εταιρεία με την από 23.2.2007 ανακοίνωση της, δεν έχει προβεί σε επαρκή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σχετικά με την πιθανότητα συγχώνευσης και εταιρικού μετασχηματισμού της που θα περιλαμβάνει τη συγχώνευση με απορρόφηση της μη εισηγμένης εταιρείας LEADER ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΕΞΑΓΩΓΕΣ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Χ.Α., «οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή μέχρις ότου η εταιρία παράσχει σαφή, επαρκή και πλήρη στοιχεία σχετικά με την προαναφερόμενη της απόφασή της, διότι (α) δεν διασφαλίζεται και απειλείται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς και (β) η αναστολή αυτή είναι αναγκαία για την προστασία των επενδυτών».

Επισημαίνεται ότι οι μετοχές της εταιρείας είναι διαπραγματεύσιμες στην κατηγορία "επιτήρηση" από τις 4.4.2006.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα