Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2007 10:13

Praxis Securities: «Διατήρηση του θετικού κλίματος αναμένεται και κατά την σημερινή συνεδρίαση, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η τάση δίνεται από τις κυριότερες διεθνείς κεφαλαιαγορές όπου ο βαθμός συσχέτισης παραμένει ισχυρός».

Proton Bank «Σήμερα οι αγορές αναμένεται να κινηθούν σταθεροποιητικά έως ανοδικά, ενώ εγχωρίως οι επενδυτές αναμένουμε να ακολουθήσουν την τάση της Ευρώπης δεδομένης της έλλειψης εγχωρίων νέων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο την εβδομάδα που πέρασε. Οι μετοχές του τραπεζικού κλάδου, αρωγός στην προσπάθεια ανόδου και πρωταγωνιστές του όγκου συναλλαγών. Για σήμερα αναμένουμε κίνηση γύρω από τα παρόντα επίπεδα με καταλύτη την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών».

Aspis Securities: «H Wall Street έκλεισε χωρίς ουσιαστική μεταβολή την Παρασκευή καθώς η θετική επίπτωση από τα ικανοποιητικά στοιχεία για την ανεργία αντισταθμίστηκε από ανησυχίες για τα στεγαστικά δάνεια. Οι ευρωπαϊκές αγορές έκλεισαν με θετικό πρόσημο, με αιχμή του δόρατος τις μετοχές των εταιρειών του λιανικού εμπορίου. Με θετικό πρόσημο έκλεισαν και οι αγορές της ¶πω Ανατολής με το γιεν να εξακολουθεί να υποχωρεί έναντι του δολαρίου. Οι ελληνικές μετοχές κινήθηκαν επίσης ανοδικά με τις μετοχές του κλάδου κοινής ωφέλειας να ενισχύονται περισσότερο. Θεωρούμε πιθανή τη συνέχιση της ανοδικής πορείας των αγορών και στη σημερινή συνεδρίαση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα