Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2007 09:52
UPD:09:54

Fortius Finance: «Η απουσία εγχώριων καταλυτικών νέων, καθιστά το ΧΑ ακόμα πιο ευάλωτο στην πορεία των ξένων δεικτών, με το χθεσινό sell off στη Wall Street και στο σημερινό sell off στην Ιαπωνία να οδηγεί πιθανώς σε αθρόες πωλήσεις σήμερα και στο ΧΑ. Από τεχνικής απόψεως, οι επόμενες στηρίξεις του ΓΔ εντοπίζονται στις 4.400 και στις 4.334 μονάδες».

Aspis Securities: «Οι ανησυχίες για τα στεγαστικά δάνεια σε συνδυασμό με τα μη ικανοποιητικά στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ οδήγησαν σε μαζικές πωλήσεις μετοχών και πτώση της τάξεως του 2% στους αμερικανικούς δείκτες Οι ειδήσεις αυτές επηρέασαν αρνητικά και τις αγορές της Ευρώπης και της ¶πω Ανατολής και θεωρούμε ότι παρόμοια θα είναι και η σημερινή εικόνα. Αρνητικά αναμένουμε να κινηθεί και η εγχώρια αγορά».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά έκλεισε πτωτικά με την πλειοψηφία των μετοχών να χαρακτηρίζει αρνητικό πρόσημο. Ο τραπεζικός κλάδος παρουσίασε τις μεγαλύτερες απώλειες με τις ΕΤΕ, ΟΠΑΠ και ΑΛΦΑ να παρουσιάζουν τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών. Για σήμερα περιμένουμε περαιτέρω πιέσεις, το μέγεθος των οποίων θα καθορίσει και την μεσοπρόθεσμη συνέχεια της αγοράς».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα