MLS: Προσύμφωνο αγοράς οικοπέδου στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2007 12:46

Την υπογραφή προσυμφώνου αγοράς οικοπέδου στην υπό ανέγερση Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης με στόχο την απόκτηση νέων, σύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της ολοκλήρωσε η εταιρεία MLS Πληροφορική ΑΕ. Συγκεκριμένα, η MLS υπέγραψε με την εταιρεία Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ΑΕ προσύμφωνο αγοράς οικοπέδου έκτασης 1.410,44 τ.μ. έναντι τιμήματος 387.871 ευρώ. Ήδη, η εταιρεία έχει καταβάλλει σε μετρητά το 50% του εν λόγω ποσού, ήτοι 193.935,50 ευρώ.

Η MLS θα προχωρήσει στην κατασκευή ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων συνολικού εμβαδού περί τα 2.000 τ.μ. υλοποιώντας επένδυση ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Στο νέο κτίριο, το οποίο θα διαθέτει σύγχρονες υποδομές υψηλής ποιότητας θα μετεγκατασταθούν όλες οι λειτουργίες της έδρας της επιχείρησης.

Η απόκτηση των εγκαταστάσεων στην Τεχνόπολη αποτελεί μέρος του τετραετούς επενδυτικού προγράμματος συνολικού προϋπολογισμού τεσσάρων εκατ. ευρώ, που έχει σε εξέλιξη η MLS και το οποίο αφορά μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών στον τομέα της γλωσσικής τεχνολογίας και των πολυμέσων καθώς και στην ανάπτυξη της δεύτερης γενιάς του MLS Destinator.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα