Tράπεζα Κύπρου: Επέκταση στη Ρουμανία

Eγκαίνια της Κύπρου Leasing Romania
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2007 18:36

Στην αγορά της Ρουμανίας επεκτείνει η Τράπεζα Κύπρου τις δραστηριότητές της ξεκινώντας με την παροχή υπηρεσιών leasing, ενώ στο επόμενο διάστημα θα προσφέρει και πλήρεις τραπεζικές εργασίες στο Βουκουρέστι και σε δύο μεγάλες ρουμανικές πόλεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα, Τετάρτη 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο Βουκουρέστι τα επίσημα εγκαίνια της Κύπρου Leasing Romania παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Τάσσου Παπαδόπουλου, υπουργών και αξιωματούχων της κυπριακής κυβέρνησης, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου κ. Ελευθέριου Ιωάννου, του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου κ. Ανδρέα Ηλιάδη και εκπροσώπων του κυπριακού και ρουμανικού επιχειρηματικού κόσμου.

Όπως δήλωσε κατά τα εγκαίνια ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου, κ. Ελευθέριος Ιωάννου, εντός του 2007 η Τράπεζα Κύπρου θα λειτουργήσει εννέα καταστήματα, τέσσερα κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και ένα κέντρο εξυπηρέτησης μεγάλων επιχειρήσεων στη Ρουμανία.

Ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε επίσης στην εμπειρία που αποκτήθηκε τα οκτώ χρόνια που έχει παρουσία η Τράπεζα στη Ρουμανία με το Γραφείο Αντιπροσωπείας της, η οποία δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επιτυχία της επέκτασης που έχει ήδη ξεκινήσει με τις εργασίες leasing από τον Ιανουάριο. «Στοχεύουμε σε μία ανάπτυξη παρόμοια μ’ αυτήν της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να μείνουμε» τόνισε ο κ. Ιωάννου.

Από την πλευρά του, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Συγκροτήματος, κ. Ανδρέας Ηλιάδης, εξέφρασε την προσωπική του ικανοποίηση για την υλοποίηση του οράματος επέκτασης των εργασιών της Τράπεζας Κύπρου στα Βαλκάνια και διατύπωσε την «επιθυμία της Τράπεζας Κύπρου να συμβάλει στη νέα εποχή που έχει ξεκινήσει για τη Ρουμανία, αλλά και για τα Βαλκάνια γενικότερα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα