Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi Pajero

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007 13:29

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων MITSUBISHI MOTORS μοντέλο Pajero Sport 4x4 εκτελεί η εταιρεία ΙΑΣΩΝ A.Ε.Β.E., Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας της Mitsubishi Motors Corporation στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου,

η ανάκληση αφορά 153 οχήματα, παραγωγής 1999 έως 2001, στα οποία κάτω από έντονα ακραίες καταστάσεις όπου το όχημα χρησιμοποιείται κυρίως σε εκτός δρόμου διαδρομές σε υγρό και λασπώδες περιβάλλον, είναι πιθανόν το καλυμμένο τμήμα του πείρου στο “Μπράτσο Τιμονιού” να σπάσει. Αυτό, στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης. Τα οχήματα, που μπορεί να επηρεαστούν, είναι τουλάχιστον 6 με 7 ετών και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει υπερβαίνουν τα 120.000.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 15 περιπτώσεις στην Ευρώπη, από τις οποίες καμία δεν είχε ως αποτέλεσμα τη πρόκληση ατυχήματος.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση του μπράτσου τιμονιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στα τηλέφωνα 210 3483616 και 210 3483621.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα