ΤΙΜ-Vodafone: Επέκταση πιλοτικής λειτουργίας εθνικής περιαγωγής

Σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος και του Νοτίου Αιγαίου
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007 16:26

Στην επέκταση της πιλοτικής λειτουργίας της υπηρεσίας εθνικής περιαγωγής προχωρούν οι εταιρείες ΤΙΜ Ελλάς και Vodafone, δύο μήνες (18/2/2007) μετά την έναρξη εφαρμογής της υπηρεσίας σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή του Μεσσηνιακού κόλπου.

Συγκεκριμένα, από τις 20 Μαρτίου και για διάστημα δύο μηνών, θα επεκταθεί η πιλοτική λειτουργία της υπηρεσίας εθνικής περιαγωγής μεταξύ των δικτύων 2ης γενιάς (GSM) των ΤΙΜ και Vodafone και στις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο Ν. Σερρών, καθώς και στις νήσους Κρήτη, Κάρπαθο, Κάσο και τα Αντικύθηρα.

Οι συγκεκριμένες περιοχές επιλέχθηκαν, καθώς πληρούν βασικά κριτήρια (κάλυψη, συγκέντρωση πληθυσμού, μορφολογική ποικιλία εδάφους) για την ολοκληρωμένη τεχνική αξιολόγηση της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Η πιλοτική λειτουργία της υπηρεσίας εθνικής περιαγωγής μεταξύ των ΤΙΜ και Vodafone αφορά τις υπηρεσίες φωνής και γραπτών μηνυμάτων, μηνυμάτων πολυμέσων (MMS), καθώς και υπηρεσίες WAP στα δίκτυα 2ης γενιάς των δύο εταιρειών.

Επίσης, υποστηρίζει πλήρως τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει κάθε δίκτυο μέσω 4ψήφιων αριθμών, καθώς και την πρόσβαση στο αντίστοιχο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Η αυτόματη μετάβαση σε άλλο δίκτυο κατά τη διάρκεια της ίδιας κλήσης (hand-over) δεν θα υποστηρίζεται από την υπηρεσία εθνικής περιαγωγής.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι κάθε συνδρομητής θα χρεώνεται από το δίκτυο με το οποίο συνεργάζεται με βάση το οικονομικό πακέτο που έχει επιλέξει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα