Οριακή άνοδος στη Σοφοκλέους

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2007 11:09

Ελαφρώς ανοδικές τάσεις επικρατούν αυτή την ώρα στη Σοφοκλέους, όπως και στις υπόλοιπες χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης.

«Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με την φορά της κίνησης να εξαρτάται από την προσφορά και ζήτηση στις δεικτοβαρείς μετοχές», επισημαίνει η Fortius Finance στο πρωινό της σχόλιο.

«Το ενδιαφέρον στο εξωτερικό σήμερα αναμένεται να εστιασθεί στην απόφαση της FOMC για τα επιτόκια (αναμένεται να τα διατηρήσει αμετάβλητα) και ιδιαίτερα στη φρασεολογία που θα χρησιμοποιήσει».

Ο γενικός δείκτης τιμών αυτή την ώρα (11:03) βρίσκεται στις 4.560,51 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο κατά 0,21%.

Ο τζίρος διαμορφώνεται στα 24,74 εκατ. ευρώ.

Από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις 79 σημειώνουν άνοδο, 39 υποχωρούν και 33 παραμένουν σταθερές.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ενισχύεται κατά 0,63% εν αναμονή της ανακοίνωσης των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το 2006 (μετά τη λήξη της συνεδρίασης).

Ανοδο, της τάξεως του 0,3%, σημειώνει και η μετοχή του ΟΤΕ. Τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του Οργανισμού θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χ.Α. .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα