Hitech SNT: Επιβεβαιώνει τον έλεγχο από ΥΠΕΕ και Ε.Κ. - Παραίτηση διευθύνοντος συμβούλου

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2007 19:51

Έλεγχο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) δέχθηκε στις 22.3.2007 η Hitech SNT, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «όποιο στοιχείο ζητήθηκε και αφορούσε στην εταιρεία, δόθηκε στους ελεγκτές. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μετρητών και σε τέτοιο ποσό που αναφέρουν τα δημοσιεύματα, πέραν του ημερήσιου ταμείου της εταιρείας για την κάλυψη των λειτουργικών της εξόδων. Εν πάση περιπτώσει, η εταιρεία μόλις λάβει γνώση του πορίσματος του διενεργηθέντος ελέγχου, θα ενημερώσει εκ νέου το επενδυτικό κοινό».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί oι επιθεωρητές της ΥΠΕΕ και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε έλεγχο που διενήργησαν στο πλαίσιο της υπόθεσης για την Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ εντόπισαν τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά στα γραφεία της Hitech.

Η Hitech SNT ανακοίνωσε επίσης ότι έλαβε γνώση της παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Χρήστου Θεοδόση, «λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας από άλλες επαγγελματικές του δραστηριότητες».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η «πρόθεσή του αυτή είχε γνωστοποιηθεί στην εταιρεία την 13/3/2007, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε το αίτημά του αυθημερόν και σε συνεννόηση μαζί του, λόγω της σοβαρότητας της θέσεως που κατέχει, η αντικατάστασή του θα ελάμβανε χώρα περί τα τέλη του μηνός, γεγονός το οποίο απεδέχθη».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα