Συνάντηση Γ. Αλογοσκούφη με τον διοικητή της Fed την Πέμπτη

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2007 17:46
UPD:18:23

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης αναχώρησε σήμερα από τις Βρυξέλλες για την Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στις ΗΠΑ από αύριο μέχρι και την Παρασκευή (28-30/3/2007) για την προώθηση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας.

Αύριο το πρωί, ο υπουργός θα συναντηθεί με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) κ. Rodrigo de Rato και μετά θα είναι ομιλητής σε επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει το Hellenic American Heritage Council.

Το μεσημέρι θα μιλήσει στο Κογκρέσο και μετά θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας κ. Paul Wolfowitz. Tο απόγευμα, ο υπουργός θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του American Hellenic Institute, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την Πέμπτη, ο κ. Αλογοσκούφης θα συναντηθεί το πρωί με τον Πρόεδρο της Federal Reserve (Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ) κ. Ben Bernanke.

Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Robert Kimmit και στη συνέχεια με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Nicholas Burns.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα