ΕΒΓΑ: Συμφωνία με τράπεζες για αναχρηματοδότηση

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007 11:40

Στην επιτυχή έκδοση ομολογιακού δανείου ποσού ύψους 50 εκ. € και κοινοπρακτικού δανείου ύψους 15 εκ. € εξαετούς διάρκειας, προχώρησε η εταιρεία ΕΒΓΑ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Διοργανωτής και Διαχειριστής και των δύο δανείων είναι η Alpha Bank και συμμετέχουσες τράπεζες είναι οι: Alpha Bank, Proton Bank, Millenium Bank, Τράπεζα Αττική, Εγνατία Τράπεζα, BNP Paribas, Αγροτική Τράπεζα και Probank.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η προσφορά προς τις τράπεζες υπερκαλύφθηκε, γεγονός που οφείλεται στην εμπιστοσύνη που έδειξαν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω της εδραιωμένης θέσης της εταιρείας στην αγορά, των ισχυρών μαρκών της, αλλά και της αποτελεσματικής διαχείρισης των τελευταίων ετών, επιβεβαιώνοντας την δυναμική και τις προοπτικές της εταιρίας στο επιχειρησιακό τοπίο.

Η εκταμίευση πραγματοποιήθηκε την 16η Μαρτίου και το ποσόν θα διατεθεί για την χρηματοδότηση ενεργειών εταιρικής ανάπτυξης, τόσο στους υπάρχοντες κλάδους όσο και σε νέες δραστηριότητες, καθώς και για την αναδιοργάνωση του συνολικού υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού. Έτσι, η εταιρεία αποκτά την ευελιξία να προχωρήσει στην απρόσκοπτη υλοποίηση των επενδυτικών και αναπτυξιακών της πλάνων.

Η ΕΒΓΑ παραμένει μία ανεξάρτητη, ισχυρή και αμιγώς ελληνική εταιρεία, που στοχεύει στην υγιή και μακροπρόθεσμη ανάπτυξή της μέσα από την ικανοποίηση των αναγκών πελάτη και καταναλωτή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα