Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 03 Απριλίου 2007 07:00

ΜΕΤΡΙΟΥΣ βορείους ανέμους στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο, νοτίους ανέμους στην υπόλοιπη χώρα, ομίχλες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά το πρωΐ και τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, προβλέπει για σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Μακεδονία θα είναι αυξημένες και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά νότιοι έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα νότια θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Μεγάλη Τετάρτη η ΕΜΥ, οι οποίες στα δυτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που είναι πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα, θα επεκταθούν σταδιακά στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα πελάγη σε πολύ ισχυρούς έως 7 Μποφώρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα