Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 03 Απριλίου 2007 09:52
UPD:10:00

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά πραγματοποίησε απώλειες για μία ακόμη ημέρα, απόρροια των πιέσεων από μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης από τον τραπεζικό αλλά και τον κλάδο τηλεπικοινωνιών. Για σήμερα παραμένουμε επιφυλακτικοί και αναμένουμε διατήρηση στα παρόντα επίπεδα τιμών με πτωτικές τάσεις».

Fortius Finance: «Εντύπωση προκαλεί η καθοδική κίνηση του ΓΔ στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις κόντρα στην ήπια άνοδο των ευρωπαϊκών δεικτών, τη στιγμή μάλιστα που επίκεινται αποκοπές μερισμάτων ή υπολοίπων αυτών στις Alpha Bank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ γύρω από τρέχοντα επίπεδα με την φορά της κίνησης να καθορίζεται από την προσφορά και ζήτηση σε δεικτοβαρείς μετοχές. Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως η παραμονή του ΓΔ πάνω από τις 4.595 μονάδες».

Aspis Securities: «Ανοδικά κινήθηκαν χθες οι μετοχές στη Wall Street καθώς κατατέθηκε προσφορά για την εξαγορά της First Data από ένα private equity fund. H Ευρώπη ακολούθησε την άνοδο της Wall Street, αν και τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή στις ΗΠΑ το Μάρτιο ήταν κατώτερα των εκτιμήσεων. Στην εγχώρια αγορά, οι συνεχιζόμενες ρευστοποιήσεις στη μετοχή της ΔΕΗ οδήγησαν και χθες το δείκτη FTSE / ASE 20 σε αρνητικό πρόσημο... Όσον αφορά τη σημερινή συνεδρίαση θεωρείται πιθανή η συνέχιση της ανόδου στις διεθνείς αγορές. Η εγχώρια αγορά είναι πιθανό να ακολουθήσει αν δεν συνεχιστεί η πίεση στη μετοχή της ΔΕΗ».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα