Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2007 09:52

Sarros Securities: «Στην ελληνική αγορά χθες πραγματοποιήθηκαν επιλεγμένες ρευστοποιήσεις και εντυπωσιακές αποδόσεις. Πιο συγκεκριμένα η νεοεισηγμένη μετοχή του ΚΟΡΡΕ πραγματοποίησε κέρδη άνω του 90% ενώ αρνητικά πρωταγωνίστησαν μεταξύ άλλων οι ΕΛΠΕ, ΜΠΕΛΑ και ΦΟΛΙ. Για σήμερα αλλά και για την επόμενη εβδομάδα αναμένονται συνεδριάσεις με έντονες διακυμάνσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το διεθνές τοπίο».

Fortius Finance: «Μπορεί οι απώλειες του ΓΔ χθες να ήταν ελαφρώς μικρότερες σε σχέση με αυτές των βασικών ευρωπαϊκών δεικτών στο τελευταίο call auction, και η υποχώρηση της καθαρής συναλλακτικής δραστηριότητας να υποδηλώνει απροθυμία αθρόων πωλήσεων ακόμα και σε αυτά τα επίπεδα, ωστόσο εμείς περιμέναμε μια καλύτερη εικόνα βάσει της πορείας του ΓΔ στις συνεδριάσεις που προηγήθηκαν της χθεσινής.

»Η άνοδος της Wall Street και η άμβλυνση των απωλειών των τριών μεγαλύτερων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων μετά τις 17:00 χθες, αυξάνουν τις πιθανότητες κίνησης του ΓΔ σε υψηλότερες περιοχές αρχικά σήμερα, με την περαιτέρω πορεία του ΓΔ να εξαρτάται από την απορρόφηση ή μη της προσφοράς στις δεικτοβαρείς μετοχές. Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο είναι η άνοδος του FTSE/ASE-20 πάνω από τις 2.562 μονάδες».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα