Dionic: Συνεργασία με την εταιρεία Conrexx

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2007 18:23

Τη σύναψη εμπορικής συνεργασίας με την εταιρεία CONREXX για την επίσημη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε σήμερα η Dionic.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, τα προϊόντα της CONREXX κατασκευάζονται από την RITEK που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οπτικών μέσων αποθήκευσης παγκοσμίως. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει οπτικά μέσα αποθήκευσης πληροφοριών όπως δισκέτες, CD, DVD, Memory Cards, Flash Memories και USB Sticks.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων TRAXDATA είναι η αρίστη ποιότητα κατασκευής που το όνομα RITEK εγγυάται καθώς και οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουν για την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η ένταξη των ανωτέρω προϊόντων, αναμένεται να συντελέσει ουσιαστικά στην διεύρυνση των δραστηριοτήτων του ομίλου DIONIC.

Μείωση συμμετοχής στην Αφοι Δημητρόπουλοι

Η Dioni ΑΕΒΕ, ανακοίνωσε παράλληλα ότι προχώρησε στην πώληση ποσοστού 15% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Αφοι Δημητρόπουλοι ΑΕ, με αποτέλεσμα η συνολική συμμετοχή της στην ανωτέρω εταιρεία να ανέρχεται πλέον σε 19%.

Η πώληση πραγματοποιήθηκε στον κ. Θεοδωρόπουλο Παναγιώτη ο οποίος κατείχε ήδη ποσοστό 7% στην εταιρεία. Το τίμημα ανήλθε σε 300 χιλ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα