Εύσημα από Π. Βουρλούμη στη συνδικαλιστική ηγεσία του ΟΤΕ

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2007 13:35

«Ο ΟΤΕ πέτυχε τη μείωση του προσωπικού του με εθελούσια έξοδο δίχως παρενέργειες. Πράγματι, τότε, η συνδικαλιστική ηγεσία έδειξε υπευθυνότητα και θάρρος και προσέφερε πολλά στην εταιρεία, την οικονομία και τους εργαζόμενους».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης, στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενωσης Τηλεπικοινωνιακών Συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι στη χώρα μας ένα μεγάλο μέρος του συνδικαλιστικού κινήματος έχει ξεφύγει από το σωστό του προορισμό: «Την πρώτη θέση κατέχει τώρα η επίτευξη κομματικών στόχων και η προώθηση της καριέρας ατόμων μέσα στους κομματικούς μηχανισμούς. Με τον τρόπο αυτό, ο συνδικαλισμός έχει αλλοιωθεί από σκοπιμότητες ξένες προς τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Ο κ. Βουρλούμης ανέφερε ακόμη ότι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα «είναι θέμα επιβίωσης, γιατί οι μεγάλοι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί στην Ευρώπη λειτουργούν σε σκληρό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Για να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές και μάλιστα με ταχύτητα, χρειάζεται στενή συνεργασία διοίκησης και συνδικαλισμού».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα