Ημερίδα του ΧΑΚ στην Αθήνα στις 24/4

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2007 13:42

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) διοργανώνει Ημερίδα της Κύπρου στην Ελλάδα («Cyprus day in Greece»), την Τρίτη 24 Απριλίου 2007 και ώρα 10:00 – 17:00, στην παλιά αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ), στην οδό Σοφοκλέους στην Αθήνα.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται μέσα στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας του ΧΑΚ για ενημέρωση των συντελεστών των αγορών σχετικά με τις πρόσφατες και τρέχουσες εξελίξεις, ως επίσης και για τις προοπτικές που διαγράφονται στο χρηματιστηριακό περιβάλλον της Κύπρου, ειδικότερα μετά και από την επιτυχή λειτουργία της Κοινής Πλατφόρμας μεταξύ ΧΑΚ και Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ), που άρχισε στις 30/10/06.

Κατά την προαναφερθείσα Ημερίδα, επιδιώκεται να δοθεί μία σφαιρική παρουσίαση των παραμέτρων που συνθέτουν την Κυπριακή χρηματιστηριακή αγορά και να παρουσιαστούν σε ενδιαφερόμενους θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές, χρηματιστές, εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αναλυτές αγορών κ.α., στους οποίους απευθύνεται η Ημερίδα, επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρονται.

Το Χρηματιστήριο θα προβεί κατά την έναρξη της Ημερίδας σε μία γενική παρουσίαση, ως επίσης και των αναπτυξιακών σχεδιασμών του και ακολούθως εταιρείες που είναι εισηγμένες στην Κύρια Αγορά του ΧΑΚ και θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν προς τους παρευρισκόμενους τα βασικά οικονομικά μεγέθη, ιστορικά στοιχεία και προοπτικές τους, με στόχο αυτά να γίνουν γνωστά σε εξειδικευμένα στελέχη, χρηματιστές, αναλυτές κ.α. των συντελεστών της αγοράς.

Οι εταιρείες αυτές θα έχουν πρόσθετα την ευκαιρία να δώσουν βασικά στοιχεία τους σε ενδιαφερόμενους, μέσω μικρών σταντς στην αίθουσα αυτή όπου θα παρέχεται πρόσθετο πληροφοριακό υλικό, ενώ στελέχη τους που θα βρίσκονται σ΄ αυτά θα μπορούν να προβαίνουν επίσης και σε προφορικές πρόσθετες επεξηγήσεις ή σε συζήτηση γνωριμίας με ενδιαφερόμενους εκπροσώπους των συντελεστών της αγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα