Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2007 10:01

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε έντονα ανοδικά με την πλειοψηφία των μετοχών να παρουσιάζει κέρδη. Το θετικό διεθνές περιβάλλον αλλά και οι επιχειρηματικές ειδήσεις και οι διεργασίες που συντελούνται κυρίως στον τραπεζικό κλάδο, αναμένεται να δώσουν συνέχεια στην άνοδο των τελευταίων εβδομάδων».

Euroxx: «Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. θα κινηθεί σταθεροποιητικά με το βλέμμα στραμμένο στις ευρωπαϊκές αγορές».

Fortius Finance: «Ο ΓΔ συνεχίζει να ακολουθεί την κίνηση των διεθνών χρηματιστηρίων, με τα αποτελέσματα 3μήνου των ξένων εταιρειών να αποτελούν τον καταλύτη της κίνησης στην τρέχουσα φάση. Κατά τη γνώμη μας το ενδιαφέρον στο εξωτερικό θα στραφεί αυτή την εβδομάδα στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Alpha Bank την Παρασκευή.

»Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα θεωρούμε την καταγραφή νέων υψηλών 7ετίας για το ΓΔ, λόγω της σημαντικής ανόδου της Wall Street την Παρασκευή και των ασιατικών χρηματιστηρίων σήμερα το πρωί. Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως είναι η διάσπαση των 4.850 μονάδων για το ΓΔ με αυξημένο τζίρο συναλλαγών και η ανοδική διαφυγή πάνω από τα επίπεδα αυτά στις επόμενες συνεδριάσεις, προκείμενου ο ΓΔ να κινηθεί προς το ψυχολογικό όριο των 5.000 μονάδων».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα