Intralot: Επιτυχής η έναρξη του νέου συστήματος στη Μαλαισία

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2007 11:10

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου κεντρικού συστήματος διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών που προμήθευσε η Intralot στην εταιρεία Magnum Corporation Berhad στη Μαλαισία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Intralot, το έργο αυτό έχει οκταετή ισχύ με δυνατότητα επέκτασης για δύο επιπλέον χρόνια και η αξία του ανέρχεται στα 15,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει την προµήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη του κεντρικού συστήµατος διαχείρισης παιχνιδιών LOTOS, 2.200 τερµατικών τύπου CORONIS, καθώς και των περιφερειακών τους. Η INTRALOT είναι επιφορτισμένη για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του απαραίτητου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και των εφαρµογών που απαιτούνται για την εύρυθµη λειτουργία του δικτύου πωλήσεων των τυχερών παιχνιδιών της χώρας.

Επιπλέον, η INTRALOT θα προμηθεύσει την εταιρία με μια σειρά από παραλλαγές των παιχνιδιών με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και την προσέλκυση νέων παικτών αλλά και την τόνωση του ενδιαφέροντος των ήδη υπαρχόντων.

Η κάλυψη του δικτύου πωλήσεων της χώρας θα γίνει σταδιακά ανά επαρχία, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και την επιθυμία της Magnum Corporation. Το σύνολο των οκτώ επαρχιών της επικράτειας προβλέπεται να καλυφθεί μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα