Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τρίτη, 24 Απριλίου 2007 08:11

* ΕΞΠΡΕΣ: «Η «κρατική νομενκλατούρα» εμπόδιο για την ανάπτυξη. Αυστηρή κριτική από τον Δ. Δασκαλόπουλο στον δημόσιο τομέα και στο πολιτικό σύστημα.»

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Δριμύ «κατηγορώ» από ΣΕΒ για ομόλογα, διαφθορά, γραφειοκρατία. Επίθεση εφ΄όλης της ύλης από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Δ. Δασκαλόπουλο.»

* ΚΕΡΔΟΣ: «Κεραυνοί Δασκαλόπουλου. Ναρκοθετημένο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα. Λάβρος κατά της οικονομικής πολιτικής με συγκεκριμένες προτάσεις ο πρόεδρος του ΣΕΒ.»

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Επιβεβαίωση Eurostat για μείωση του ελλείμματος. Ικανοποιείται η προϋπόθεση για έξοδο της Ελλάδας από την επιτήρηση της Ε.Ε.»

Έλλειμμα

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι «το δρόμο για την άρση της επιτήρησης της ελληνικής οικονομίας από την Κοινότητα ανοίγει η επιβεβαίωση της Eurostat ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού του 2006 ήταν κάτω από το 3% του ΑΕΠ. Η σχετική τυπική απόφαση ενδεχομένως να ληφθεί στο ECOFIN του Ιουνίου.»

ΣΕΒ

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι «το άμεσο ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικού ζητά ο ΣΕΒ. Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος δεν βοηθά την οικονομία, επεσήμανε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος. Αναφερόμενος στην υπόθεση των ομολόγων είπε ότι υπάρχουν διαχειριστικές, ποινικές και πολιτικές ευθύνες και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μάχη για να απαλλαγεί ο τόπος από την κομματικοποίηση και τη διαφθορά.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα