Καρέλιας: Μέρισμα 9,40 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η γενική συνέλευση

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 10:21
UPD:10:23

Η Καπνοβιομηχανία Καρέλια ανακοίνωσε ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της χθες, 30.6.2021, αποφάσισε, τη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2020 ανερχόμενου στο ποσό των 9,40 ευρώ (μικτό) ανά μετοχή, από το οποίο παρακρατείται φόρος ποσοστού 5%, ήτοι καθαρό πληρωτέο μέρισμα ύψους 8,93 ευρώ ανά μετοχή.

Από την 5.7.2021, ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος, οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος και δικαιούχοι του είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την 6.7.2021 (record date).

Ημερομηνία ενάρξεως πληρωμής μερίσματος ορίσθηκε η 12.7.2021 και το μέρισμα θα καταβάλλεται από την πληρώτρια Τράπεζα Alpha Bank.

Γνωστοποίηση του είδους της Επιτροπής Ελέγχου, της θητείας και άλλα στοιχεία για τη σύνθεσή της, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, ανακοίνωσε επίσης η Καρέλιας.

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της εισηγμένης εταιρείας αποφασίστηκε η θητεία της επιτροπής να συμπίπτει με τη θητεία των μελών του Δ.Σ., η οποία είναι πενταετής και λήγει στις 17.07.23.

Επίσης η γενική συνέλευση επικύρωσε τη σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου, ήτοι τους: Καθ. Βασίλειο Γ. Αντωνόπουλο - ως μη εκτελεστικό ανεξάρτητο μέλος Δ.Σ. της εταιρείας, Robin D. Joy - ως μη εκτελεστικό ανεξάρτητο μέλος Δ.Σ. και Δημήτριο Δ. Λεβεντάκη - φορολογικό σύμβουλο-οικονομολόγο, ως τρίτο πρόσωπο - εξωτερικό μέλος της Ε.Ε.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα