Papaki: Aναβάθμιση εταιρικής εικόνας για το μέλος του ομίλου team.blue

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 10:18
UPD:10:20

Το Papaki, digital enabler, με εδραιωμένη παρουσία στην Ελλάδα παρουσίασε τη νέα του εταιρική εικόνα, με στόχο να ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις της αγοράς στη σύγχρονη, ψηφιακή εποχή, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Ως μέλος του ομίλου team.blue, με τη νέα εταιρική εικόνα δίνεται το στίγμα της εξέλιξης της δραστηριότητας από έναν καταχωρητή domain της χώρας σε έναν ολοκληρωμένο digital enabler. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλο το φάσμα των ζητημάτων που άπτονται της ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων και απλών χρηστών.

Εξάλλου, το νέο λογότυπο συνθέτουν 3 σύμβολα του πληκτρολογίου, χαρακτηριστικά της απλότητας και της αμεσότητας, όπως αναφέρει η εταιρεία. “Με πάθος και ακεραιότητα, στοχεύουμε στην αριστεία και την ενδυνάμωση απλών χρηστών, επαγγελματιών και εταιρειών, ως προς την ψηφιακή τους παρουσία”, σχολίασε ο Φρανκ Μαούνης, Συνιδρυτής και CEO του Papaki. 

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική εταιρεία Enartia στην οποία εντάσσονται ο domain provider Papaki και η Top.Host εξαγοράστηκε πρόσφατα από την team.blue.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα