Παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ σε θεσμικούς επενδυτές

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2007 13:21

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εταιρική παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών.

Την ΕΥΔΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Κωστούλας, ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Βαρθολομαίος, καθώς και ανώτατα στελέχη της Εταιρείας.

Στην παρουσίαση αναλύθηκαν θέματα που αφορούν το σύνολο της εταιρικής λειτουργίας, τις προοπτικές και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το οικονομικό έτος 2006, ενώ έγινε περιγραφή των υποδομών και των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ και παρουσιάσθηκαν αριθμητικά δεδομένα για τη λειτουργία της.

Στο οικονομικό μέρος της παρουσίασης, αναλύθηκαν οι δείκτες απόδοσης της ΕΥΔΑΠ, τα λειτουργικά της έξοδα, καθώς και βασικά στοιχεία του ισολογισμού, των ταμειακών ροών και των χρηματοοικονομικών δεικτών.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τις προοπτικές και τις επενδύσεις, αναλύθηκαν οι άξονες δράσης, που επικεντρώνονται στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης, τη βελτίωση της κερδοφορίας, της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας, καθώς και την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΔΑΠ



Σχολιασμένα