ΟΤΕ: Online πρόσβαση παρόχων στον ενοποιημένο τηλεφωνικό κατάλογο

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2007 12:24

¶μεση πρόσβαση, 24 ώρες το 24ωρο, στη βάση δεδομένων του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου προσφέρει ήδη ο ΟΤΕ στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου.

Ως γνωστόν, ο ΟΤΕ έχει οριστεί από την ΕΕΤΤ υπεύθυνος για την συλλογή των στοιχείων των συνδρομητών από όλους τους παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, την ενοποίησή τους και την διάθεσή τους στους παρόχους.

Ο Ενοποιημένος Τηλεφωνικός Κατάλογος, περιλαμβάνει τους συνδρομητές όλων των τηλεπικοινωνιακών παρόχων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας που δεν έχουν δηλώσει την άρνησή τους να συμπεριληφθούν σε αυτόν. Η συλλογή των στοιχείων των συνδρομητών, καθώς και η ορθότητά τους (περιλαμβανομένης ακόμη και της ορθογραφίας τους) αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του τηλεπικοινωνιακού παρόχου στον οποίο ανήκουν.

Η υπηρεσία αναπτύχθηκε από τον ΟΤΕ, με στόχο την αρτιότερη εξυπηρέτηση παρόχων και καταναλωτών και απευθύνεται σε κάθε εταιρεία που έχει δικαίωμα παροχής υπηρεσιών τηλεφωνικού καταλόγου, έχει δηλαδή αδειοδοτηθεί από την ΕΕΤΤ και διαθέτει αριθμό της μορφής 118ΧΧ με πρωτογενή ή δευτερογενή εκχώρηση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα