Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2007 10:34
UPD:10:55

Fortius Finance: «Στο εσωτερικό, το ΧΑ δείχνει ολοένα και πιο εξαρτημένο από τις εξελίξεις στο εξωτερικό, με την πλειονότητα των εμπλεκόμενων στα χρηματιστηριακά δρώμενα να τηρούν μια επιφυλακτική στάση. Το τελευταίο άλλωστε πιστοποιείται και από τη σχετικά χαμηλή καθαρή συναλλακτική δραστηριότητα, η οποία αδυνατεί να υπερβεί τα €300 εκ. Τα κέρδη της Wall Street χθες και των ασιατικών χρηματιστηρίων σήμερα το πρωί αυξάνουν τις πιθανότητες ανακλαστικής αντίδρασης του ΓΔ σήμερα, μετά από σωρευτικές απώλειες 117.88 μονάδων ή -2.43% σε δύο συνεδριάσεις. Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο είναι η άνοδος του FTSE/ASE-20 πάνω από την περιοχή των 2,540-2,550 μονάδων».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά μετά τις απώλειες που προήλθαν τέλη Απριλίου από τις πιέσεις στον τραπεζικό κλάδο, αναμένεται σήμερα να εξισορροπήσει τις τιμές δεικτών και μετοχών και να επανέλθει σε ανοδική πορεία. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι μετοχές εταιριών που αναμένεται να παρουσιάσουν αποτελέσματα α’ τριμήνου του 2007».

Emporiki Investment Bank: «Θεωρούμε ότι η αγορά θα δοκιμάσει να αντιδράσει κατά τη σημερινή συνεδρίαση, με την προσοχή των επενδυτών στραμμένη στην εικόνα των ξένων αγορών και τη μετοχή της Εθνικής στο επίκεντρο λόγω των εξελίξεων στην Τουρκία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα