Πλαστικά Θράκης: Ολοκλήρωση συμφωνίας στις ΗΠΑ

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2007 10:26

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την αμερικάνικη εταιρεία LINQ Industrial Fabrics Inc ανακοίνωσε η διοίκηση του Ομίλου Πλαστικά Θράκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία περιλαμβάνει την εξαγορά της δραστηριότητας των γαιουφασμάτων και υφασμάτων αγροτικής χρήσης και ειδικότερα: του μηχανολογικού εξοπλισμού, του πελατολογίου, των υφιστάμενων αποθεμάτων, των πελατών - προμηθευτών (με ισόποσα υπόλοιπα), των Εμπορικών Σημάτων (brand names) και του πληροφοριακού συστήματος.

Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Thrace LINQ Inc, 100% θυγατρική του Ομίλου Πλαστικά Θράκης, η οποία έχει έδρα στη South Carolina των Ηνωμένων Πολιτειών έναντι τιμήματος 10,7 εκ. δολάρια.

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης την εξαγορά ακινήτου αποτελούμενο από οικόπεδο 180 στρεμμάτων και κτιριακό συγκρότημα επιφάνειας 55.000 τ.μ., τμήμα του οποίου χρησιμοποιείται για τη δραστηριότητα της Thrace LINQ Inc.

Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Delta Real Estate Investments LLC, 100% θυγατρική του Ομίλου Πλαστικά Θράκης, με έδρα στη South Carolina των Ηνωμένων Πολιτειών, έναντι τιμήματος 6 εκ. δολάρια.

Η διοίκηση του Ομίλου προέβη στην αγορά και του ακινήτου κρίνοντας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, πως η θέση, τα χαρακτηριστικά του και το τίμημα ήταν άκρως ελκυστικά και εκτιμώντας ότι με την κίνηση αυτή δημιουργούνται ισχυρές βάσεις περαιτέρω ανάπτυξης της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας του Ομίλου στην αγορά της Αμερικής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΛΑΘ



Σχολιασμένα