Kleemann Hellas: Δίκτυο πωλήσεων στη Βουλγαρία

Κατασκευή «πύργου δοκιμών» στο Κιλκίς
Τετάρτη, 09 Μαΐου 2007 13:33

Τη δημιουργία δικτύου πωλήσεων στη Βουλγαρία, που θα καλύπτει τις έξι μεγαλύτερες πόλεις της γείτονος, επιδιώκει για το άμεσο μέλλον η βορειοελλαδική εισηγμένη Kleemann Hellas, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, Νικόλαος Κουκούντζος, στη διάρκεια δείπνου εργασίας με δημοσιογράφους, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος διευκρίνισε ότι η ανάπτυξη του δικτύου θα γίνει είτε μέσω αντιπροσώπου είτε και μέσω νέας θυγατρικής.

Εξάλλου, ο κ. Κουκούντζος επιβεβαίωσε ότι η Kleemann βρίσκεται ήδη σε σοβαρές συζητήσεις με διάφορες εταιρείες, για εξαγορές ή συνεργασίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Στο μεταξύ, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του πύργου δοκιμών ανελκυστήρων της εταιρείας στο Κιλκίς, ενός έργου ύψους 5 - 5,5 εκατ. ευρώ, που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος του 2008.

Ο πύργος, ύψους 59 μέτρων (τα εννέα υπόγεια), θα αριθμεί 15 υπέργειους ορόφους και τρία υπόγεια επίπεδα, ενώ θα «υποβάλει» σε δοκιμές τους νέους -μεγάλων διαδρομών και υψηλών ταχυτήτων- ανελκυστήρες της εταιρείας, πριν αυτοί βγουν στην αγορά.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα