HSBC Premier: πολλά περισσότερα από έναν απλό λογαριασμό!

Sponsored Content
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 09:59
UPD:10:09

Αν η ηλικία σας είναι γύρω στα 45 και ανήκετε στη γενιά Generation X ή αλλιώς γενιά «σάντουιτς», δηλαδή έχετε παιδιά αλλά στηρίζετε και τους δικούς σας γονείς ενώ παράλληλα έχετε τα προσωπικά σας σχέδια, τότε ο λογαριασμός HSBC Premier μπορεί να σας προσφέρει πολλά προνόμια.

Είναι γεγονός ότι οι σημερινοί γονείς ηλικίας γύρω στα 45, συχνά υποχρεούνται να προσφέρουν οικονομική στήριξη τόσο στους δικούς τους γονείς που είδαν τη σύνταξη τους να μειώνεται σημαντικά, όσο και στα δικά τους παιδιά που μεγαλώνουν και μαζί με αυτά αυξάνονται και οι οικονομικές τους απαιτήσεις.

Αντίθετα με τις προηγούμενες γενιές, οι σημερινοί σαραντάρηδες διαγράφουν μια διαφορετική πορεία ζωής καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο για αυτή τη γενιά. Πλέον, οι σαραντάρηδες βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, σπουδάζουν ενώ παράλληλα εργάζονται και μάλιστα σε 2-3 διαφορετικούς τομείς, αλλάζουν δουλειές, έχουν περισσότερες από μία πηγές εισοδημάτων, ξέρουν ότι η προοπτική της σύνταξης δεν είναι δεδομένη, φροντίζουν τους γονείς και τα παιδιά τους και παράλληλα ενδιαφέρονται για τη δική τους σωματική υγεία και ευεξία.

Έτσι λοιπόν, η σημερινή γενιά 45αρηδων ζει μια σύνθετη ζωή, με περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερες εμπειρίες. Θέλουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον αλλά ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στο παρόν.

Στις δυσκολίες αυτές, αλλά και τις προκλήσεις της καθημερινότητας χρειάζονται τη στήριξη και την ευελιξία που θα κάνει τη ζωή τους πιο απλή και με προοπτική.

Η ΗSBC δημιούργησε  το 2008 τον λογαριασμό Premier για τους πελάτες της με συνολική σχέση ίση ή μεγαλύτερη των 60.000 ευρώ. Σήμερα, αυτός ο λογαριασμός εμπλουτίζεται με επιπλέον προνόμια για να στηρίξει τη γενιά αυτή, ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ο Λογαριασμός Premier - για εσάς

Ο λογαριασμός HSBC Premier μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από έναν απλό τραπεζικό λογαριασμό:

  • Πρόσβαση σε Premier Προσωπικό Συνεργάτη, που θα σας παρέχει προσωπική εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου, βιντεοκλήσης ή στο κατάστημα, για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε αποκλειστικά webcasts διαχείρισης περιουσίας και αγορά και πώληση αμοιβαίων κεφαλαίων και ομολόγων μέσω τηλεφώνου
  • Πιστωτική κάρτα Premier MasterCard που παρέχει επιτόκιο 7.99% * για τις  αγορές σας για 2 χρόνια και τη δυνατότητα ρύθμισης σε 3 ή 6 άτοκες δόσεις, συναλλαγών άνω των 1.000 ευρώ που καλύπτουν έκτακτες δαπάνες όπως δίδακτρα, υπηρεσίες υγείας, οφειλές προς το κράτος ή και έκτακτες καταναλωτικές ανάγκες
  • Πρόσβαση σε επενδυτικά προϊόντα 8 κορυφαίων επενδυτικών οίκων

Ο Λογαριασμός Premier - για την οικογένειά σας

Από τη στιγμή που κάποιος γίνεται πελάτης με λογαριασμό HSBC Premier, τα αγαπημένα του πρόσωπα μπορούν να απολαμβάνουν και αυτά τα προνόμια Premier:

  • Αποκτούν πρόσβαση στον ίδιο Premier Προσωπικό Συνεργάτη
  • Έχουν τη δυνατότητα ανοίγματος ξεχωριστού λογαριασμού Premier (παιδιά ηλικίας 18-24)
  • Μπορούν να ανοίξουν φοιτητικό λογαριασμό Ustart! εάν σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Λογαριασμός Premier- σε όλο τον κόσμο

Με τον λογαριασμό HSBC Premier στην Ελλάδα οι πελάτες μπορούν να ζουν, να εργάζονται και να ταξιδεύουν ως Premier πελάτες της τράπεζας σε 29 χώρες σε όλο τον κόσμος. Επιπλέον, έχουν:

  • Δυνατότητα για άνοιγμα λογαριασμών σε επιλεγμένες χώρες στο εξωτερικό
  • Πρόσβαση και διαχείριση όλων των λογαριασμών HSBC στον κόσμο μέσω της υπηρεσίας Global View
  • Δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων μεταξύ των λογαριασμών που τηρούν οι πελάτες στην HSBC παγκοσμίως με την υπηρεσία Global Transfers άμεσα και χωρίς κόστος
  • Πρόσβαση σε 8 κορυφαίους διεθνείς επενδυτικούς οίκους και στα προϊόντα τους

Επενδύοντας για πρώτη φορά μέσω της HSBC, οι πελάτες κερδίζουν έως 500€
στον λογαριασμό τους.

Επενδύοντας για πρώτη φορά μέσω της HSBC ή μεταφέροντας επενδυτικό χαρτοφυλάκιο στην HSBC, κερδίζουν έως 500€ στον λογαριασμό τους. Τα ελάχιστα ποσά για μεταφορά επενδυτικού χαρτοφυλακίου ή για επενδύσεις από νέους επενδυτές και το όφελος που αντιστοιχεί είναι:

  • 5.000€ – 20.000€: κέρδος 100 ευρώ
  • 20.001€ – 75.000€: κέρδος 250 ευρώ
  • Για ποσά άνω των 75.001€: κέρδος 500 ευρώ (Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2021)

Προϋποθέσεις για το άνοιγμα ενός λογαριασμού Premier

Νέοι και υπάρχοντες πελάτες μπορούν να κάνουν αίτηση για λογαριασμό HSBC Premier, εφόσον πληρούν ένα από τα ακόλουθα κριτήρια:

  1. Διαθέτουν ετήσιο ατομικό εισόδημα τουλάχιστον 45.000€ ή οικογενειακό εισόδημα 60.000€
  2. Έχουν συνολική σχέση συνεργασίας 60.000€ και άνω με την τράπεζα (με οποιεσδήποτε άλλες καταθέσεις ή επενδύσεις στην HSBC)
  3. Έχουν συνάψει στεγαστικό δάνειο της HSBC, με ελάχιστο ποσό τις 200.000€

 

Σημείωση: Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης (Σ.Ε.Π.Π.Ε.) για το πρόγραμμα προνομιακού επιτοκίου 7,99% για νέες αγορές: Για αγορές €3.000 που εξοφλούνται σε 12 ισόποσες έντοκες δόσεις με ονομαστικό επιτόκιο 7,99% συν εισφορά Ν. 128/1975, 0,60%, χωρίς ετήσια συνδρομή κύριας κάρτας, ανέρχεται σε 8,94%. Επομένως, για ποσό 3.000 € το σύνολο καταβολών είναι 3.141,29€.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα