Συνέδριο για την επιχειρηματικότητα νέων και γυναικών

Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 10:39

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και η Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα, σε συνεργασία με τον ΕΟΜΜΕΧ διοργανώνουν ημερίδα για την επιχειρηματικότητα των νέων και των γυναικών, την Πέμπτη 24 Μαΐου 2007, από τις 10:00 έως τις 17:00, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Στην ημερίδα θα παρευρεθούν ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου και Τάσος Νεράντζης, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος και ο ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα Σπύρος Ευσταθόπουλος.

Θα συμμετάσχουν γυναίκες και νέοι επιχειρηματίες που έχουν χρηματοδοτηθεί για την ίδρυση των επιχειρήσεών τους από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ), καθώς και υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις για χρηματοδότηση δεν εγκρίθηκαν. Επιπλέον, θα γίνουν παρουσιάσεις σχεδίων που υλοποιήθηκαν με επιτυχία.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανταλλαγή και καταγραφή απόψεων, στάσεων και προσδοκιών από τις επόμενες Δράσεις, η βελτίωση και αύξηση της αποτελεσματικότητας του Προγράμματος στις μελλοντικές εφαρμογές του, καθώς και η καταγραφή τυχόν προβλημάτων, δυσκολιών ή εμποδίων που συνάντησαν οι επιδοτούμενοι και μη, κατά τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα