Kantor: Nέα έργα στην Πολωνία

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2007 15:52

Την εκπόνηση δύο ακόμα έργων στην Πολωνία ανέλαβε η Kantor Management Consultants, θυγατρική εταιρεία της Kantor Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Δημαρχείο της Βαρσοβίας ανέθεσε στην Kantor Management Consultants το έργο της αξιολόγησης της σημερινής οργανωτικής δομής και λειτουργίας του και της πλήρους αναδιοργάνωσης. Το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2007. Η πόλη της Βαρσοβίας και κατ’ επέκταση η αρμόδια Δημοτική Αρχή πρόκειται να διαχειρισθεί ένα σημαντικό κομμάτι των κοινοτικών κονδυλίων που αναμένεται να διατεθούν στην Πολωνία, ως νέο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά κύριο λόγο για την ολοκλήρωση έργων Μεταφορών και Υποδομής.

Παράλληλα, η BGK Bank, αρμόδια για τη διαχείριση μέρους των κοινοτικών κονδυλίων που σχετίζονται με έργα υποδομής, ανέθεσε στην Kantor Management Consultants την διενέργεια ελέγχων ενεργειακής αποτελεσματικότητας με στόχο την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την ανέγερση κτηρίων ενεργειακής επάρκειας.

Η εταιρεία θα διενεργήσει 1.550 ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο τα νέα κτίρια που τελούν υπό κατασκευή, μπορούν να λάβουν επιχορηγήσεις για έργα ενεργειακής αποδοτικότητας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα