Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2007 10:13
UPD:10:24

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά εχτές παρουσίασε εντυπωσιακή άνοδο με πρωταγωνιστές μετοχές όπως η ΠΕΙΡ, η ΕΤΕ και η ΜΟΗ. Η ολοκλήρωση των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων α’ τριμήνου έφερε περαιτέρω ώθηση στην άνοδο των τιμών και από σήμερα αναμένεται εξισορρόπηση της κατάστασης».

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Η αγορά αναμένεται να δοκιμάσει σύντομα τα επίπεδα των 5.000 μονάδων χάρη στη θετική δυναμική που έχουν δημιουργήσει τα εταιρικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου».

Beta Χρηματιστηριακή: «Η ολοκλήρωση της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου σε συνδυασμό με κάποια ανησυχητικά στοιχεία για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αποκόμιση κερδών κατά τις επόμενες συνεδριάσεις».

Fortius Finance: «Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση της καθαρής συναλλακτικής δραστηριότητας χθες, η οποία κατευθύνθηκε στις δεικτοβαρείς μετοχές δημιουργώντας κλίμα χρηματιστηριακής ευφορίας. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την προσπάθεια διατήρησης του ΓΔ γύρω από τρέχοντα επίπεδα, με τη μικτή εικόνα της Wall Street χθες

και την αντίστοιχη των ασιατικών χρηματιστηρίων σήμερα το πρωί να παραπέμπουν σε αύξηση των ρευστοποιήσεων στο ξεκίνημα.

»Σημείο αναφοράς για σήμερα θα είναι η πορεία της Εθνικής Τράπεζας (διαπραγματεύεται από σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα, όπως και η Motor Oil για το υπόλοιπο του μερίσματός της). Στο εξωτερικό το ενδιαφέρον θα εστιασθεί στις νέες θέσεις εργασίας και στην ανεργία στις ΗΠΑ (ανακοινώνονται στις 15:30). Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως είναι η διακράτηση των 2,650 μονάδων από το FTSE/ASE-20».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα