Fashion Box: Κατάστημα Replay στη Ρουμανία

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2007 18:01

Στη δημιουργία του πρώτου εταιρικού καταστήματος Replay στην Ρουμανία προχώρησε η Fashion Box Ελλάς ΑΕ ενισχύοντας το υφιστάμενο δίκτυο πωλήσεών της και την παρουσία των προϊόντων Replay στην ευρύτερη αγορά τις Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ειδικότερα, η Fashion Box Ελλλάς και η εταιρία Baneasa Development SRL προχώρησαν στην υπογραφή μισθωτηρίου συμβολαίου πενταετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης για μία ακόμη πενταετία, για τη στέγαση του νέου καταστήματος στο νέο εμπορικό κέντρο Baneasa Shopping City στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας (42D Bucuresti - Ploiesti, Bucharest), το οποίο βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένο στο βόρειο τμήμα της πόλης και συγκεκριμένα στον άξονα μεταξύ κέντρου και αεροδρομίου.

To εμπορικό κέντρο Baneasa Shopping City καλύπτει 55.000 τ.μ. και αποτελεί μέρος του Baneasa Commercial Complex, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα εμπορικά projects στην γείτονα χώρα. Το Baneasa Commercial Complex απλώνεται σε μια έκταση μεγαλύτερη των 170.000 τ.μ. και φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, επιχειρήσεις όπως το ΙΚΕΑ (26.000 τμ).

Το νέο κατάστημα Replay, το οποίο εκτείνεται σε επιφάνεια συνολικού μεγέθους 202 τ.μ., αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του στο τέλος του 2007, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο εμπορικό κέντρο και τα εγκαίνια του χώρου.

Μετά την ένταξη του ανωτέρω καταστήματος, το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας θα αριθμεί 50 σημεία πώλησης στα οποία περιλαμβάνονται 25 Replay Stores, 16 Shop-in-Shop και εννέα Replay Corners, εκ των οποίων τα 35 στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα 15 στο εξωτερικό, ενώ συμπληρώνεται η παρουσία της Fashion Box Ελλάς στην αγορά της Ρουμανίας, όπου σήμερα λειτουργούν ήδη τρία Replay Shop-in-Shop εντός της αλυσίδας καταστημάτων Famous Brands της συνεργαζόμενης εταιρίας Elmec Romania.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα