Betanet: Ανάληψη έργου για την Πλαίσιο Computers

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2007 17:56

Σύμβαση για την εκτέλεση της δεύτερης φάσης του έργου: «Κατασκευή των κτιριακών συγκροτημάτων του νέου κέντρου συναρμολόγησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, Logistics και διανομών της εταιρείας Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ, στη Μαγούλα Αττικής, υπέγραψε η εταιρεία EKAT-ETAN ATE, θυγατρική κατά 100% της Betanet.

Το έργο έχει προϋπολογισμό περίπου 2,36 εκ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ, και η ολοκλήρωσή του εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί εντός (4,5) μηνών περίπου.

Η νέα αυτή σύμβαση υπεγράφη μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης κατασκευής του εν λόγω έργου, για την οποία η αντίστοιχη σύμβαση είχε υπογραφεί στις αρχές Αυγούστου του 2006.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη φάση του έργου περιλαμβάνει την εκτέλεση των υπολειπομένων εργασιών για την πλήρη αποπεράτωση του συνόλου των οικοδομικών εργασιών των κτιρίων, ήτοι χωρισμάτων επιστρώσεων, δαπέδων, επιχρισμάτων, επενδύσεων, κουφωμάτων εσωτερικών και εξωτερικών, χρωματισμών και λοιπών οικοδομικών εργασιών.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Betanet, πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο που αποτελείται από ένα συμβατικό κτίριο που αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα συνολικής επιφανείας 15.000 m2 και ένα ισόγειο προκατασκευασμένο κτίριο συνολικής επιφανείας 7.500 m2 και ύψους 10 μέτρων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΛΑΙΣ



Σχολιασμένα