Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2007 08:10

* ΕΞΠΡΕΣ: "Μείωση συντελεστών κατά παραοικονομίας. Χαμηλότερη φορολογία εισοδήματος προτείνει η έκθεση για την ανταγωνιστικότητα".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ο χάρτης της Σοφοκλέους. Οι ξένοι αγοράζουν, οι Έλληνες πωλούν. Μετοχές συνολικής αξίας 94,6 δισ. ευρώ στα χέρια διεθνών επενδυτών".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Ομόλογα εναντίον μετοχών. Τρεις εκθέσεις από JP Morgan, Credit Suisse και UBS".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σύγκλιση με ΕΕ σε εισόδημα απόκλιση στις μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα υπολείπεται σε έρευνα-ανάπτυξη και απελευθέρωση αγορών".

Ομόλογα

Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Ιδιαίτερα ελκυστικά σε σχέση με τις μετοχές έχουν αρχίσει να δείχνουν τα ομόλογα. Μάλιστα σε νέες εκθέσεις τους η JP Morgan Asset Management, η Credit Suisse και η UBS αναφερόμενες στα ομόλογα κάνουν λόγο για ορατό ανερχόμενο αντίπαλο των μετοχών".

Δ. Δασκαλόπουλος

Η ΕΞΠΡΕΣ σημειώνει ότι "Την αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου για ταχεία και ουσιαστική αξιοποίηση των προτάσεων πολιτικής της ετήσιας έκθεσης για την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μιλώντας χθες στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα