Βουλγαρία: Σε τροχιά ανάπτυξης η «Δομική Εφαρμογή»

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2007 09:58

Με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η ανάπτυξη των θυγατρικών εταιρειών της «Δομικής Εφαρμογής» στη βουλγαρική αγορά ακινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας «Con.Ap.» ολοκληρώνεται η κατασκευή συγκροτήματος κατοικιών, καταστημάτων και υπόγειων γκαράζ επί της Λεωφ. Bulgaria 79 - θέση Manastirski Livadi, το οποίο έχει ήδη πουληθεί κατά 95%. Ταυτόχρονα έχει προγραμματισθεί ο σχεδιασμός νέου κτιρίου κατοικιών συνολικής επιφάνειας 3.500m2 σε ιδιόκτητο οικόπεδο στη Σόφια - περιοχή Pavlovo - στην οδό Pirin.

Επίσης, μέσω της θυγατρικής εταιρείας «Con.Ap. Real Estate», σε συνεταιρισμό με την Βουλγάρικη κατασκευαστική εταιρεία «Star City», συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο τέλος του 2008 η κατασκευή 3 κτιρίων κατοικιών με καταστήματα και υπόγεια γκαράζ, συνολικής επιφάνειας 10.000m2, σε ιδιόκτητο οικόπεδο στη Σόφια, περιοχή Iztok - θέση Manastirski Livadi, πλησίον της οδού Kableshkov, το οποίο έχει ήδη πουληθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του σε Ισπανούς επενδυτές.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε νέα αγορά οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 7.500m2 στη Bankyia (προάστιο - θέρετρο της Σόφιας) και εντός του 2007 θα ολοκληρωθούν οι μελέτες για την κατασκευή πολυτελών εξοχικών κατοικιών με πισίνες, συνολικής επιφάνειας 5.500m2.

Τέλος, μέσω της θυγατρικής εταιρείας «Ve.Ko. Constructions» έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και θα αρχίσει εντός του 2007 η κατασκευή πολυτελούς κτιρίου γραφείων με 3 υπόγεια γκαράζ, συνολικής επιφάνειας 3.660m2, σε ιδιόκτητο οικόπεδο επί της Λεωφ. Bulgaria - θέση Manastirski Livadi. Η συνολική πώληση και η τελική διαμόρφωση του συγκεκριμένου κτιρίου διαπραγματεύονται ήδη με Έλληνες και ξένους επενδυτές.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα