Ανάκληση αυτοκινήτων MAZDA Tribute

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2007 12:09

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων MAZDA Tribute εκτελούν η εταιρεία ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ, Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων MAZDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Η ανάκληση αφορά 964 οχήματα, παραγωγής από 30 Μαΐου 2000 έως 18 Δεκεμβρίου 2003. Σε ορισμένα από τα οχήματα αυτά είναι πιθανόν η φύσα του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS) να χάσει την στεγανότητά της. Αυτή η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική διάβρωση στις επαφές της μονάδας ABS. Η διάβρωση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα σταδιακά τη δυσλειτουργία του ABS, η οποία μπορεί να προκαλέσει άναμμα της προειδοποιητικής λυχνίας και σε σπάνιες περιπτώσεις εμφάνιση καπνού ή λιώσιμο των ηλεκτρικών επαφών και ασφαλειών ή εμφάνιση φωτιάς. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί είτε με κλειστό διακόπτη είτε κατά την λειτουργία του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της MAZDA για να γίνει έλεγχος και αν χρειαστεί αντικατάσταση του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ στα τηλέφωνα 210 5156016 και 210 5156029.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα