Omnifone: Υπηρεσία μουσικού σταθμού για κινητά στη Σουηδία

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2007 08:23

ΤΗΝ έναρξη της υπηρεσίας της MusicStation, δίνοντας στους χρήστες απεριόριστη πρόσβαση σε τραγούδια στις ασύρματες συσκευές τους με εβδομαδιαία αμοιβή, κήρυξε η Omnifone Ltd., η εταιρεία μουσικής κινητής τηλεφωνίας.

Η Telenor ASA, η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Νορβηγίας είναι η πρώτη που θα διαθέσει το MusicStation στους συνδρομητές της, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Omnifone, που εδρεύει στο Λονδίνο. Μετά η υπηρεσία θα διατεθεί στη Σουηδία και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, καθώς στην περιφέρεια Ασίας-Ειρηνικού και την Αφρική.

Η Omnifone έχει υπογράψει συμφωνίες με εταιρείες μουσικής και επιδιώκει να περιορίσει τη μείωση των πωλήσεων από τα CD, εξ αιτίας της πειρατείας και της παράνομης εγγραφής τραγουδιών από το Internet. H Universal Music Group, η Sony BMG, η EMI Group Plc και η Warner Music Group Corp. διαθέτουν τους καταλόγους ψηφιακής μουσικής στους χρήστες της MusicStation. Επίσης η Omnifone εξασφάλισε τα περιεχόμενα και από ανεξάρτητα σήματα.

Οι συνδρομητές θα καταβάλλουν εβδομαδιαία αμοιβή 2,99 ευρώ (3,98 δολ.) για την πρόσβαση στις λίστες των τραγουδιών, σύμφωνα με την Omnifone. Στη Σουηδία η τιμή θα είναι 25 κορώνες (3,53 δολ.) την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε.

Η Universal Music Group είναι σκέλος της Vivendi SA που εδρεύει στο Παρίσι και η Sony BMG, 50%-50% venture της Sony Corp. και της Bertelsmann AG.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα