Lannet: Συμφωνία συνεργασίας με Orange Business Services

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2007 14:34

Συμφωνία-πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας με την Orange Business Services ανακοίνωσε σήμερα η Lannet με την οποία προωθείται η διάθεση ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

ΗΗ συνεργασία επίσης περιλαμβάνει συμφωνία «διανομής» που θα δώσει στους πελάτες της Lannet την δυνατότητα πλήρους πρόσβασης σε ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις της Orange Business Services, μέσω του δικτύου της Lannet.

Η Orange Business Services, θυγατρική του ομίλου της France Telecom, θα δημιουργήσει για τη Lannet την νέα υποδομή τηλεπικοινωνιακών δικτύων και αντίστοιχων λύσεων που θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών internet, τηλεφωνίας, αλλά και εξειδικευμένων πακέτων παροχής περιεχομένου, για οικιακούς χρήστες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες.

Το νέο δίκτυο κορμού και πρόσβασης θα είναι κατασκευασμένο με βάση τις προδιαγραφές παροχής συνδυασμένων υπηρεσιών (δεδομένα, φωνή, και βίντεο). Με αυτόν τον τρόπο η Lannet θα μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οικιακούς καταναλωτές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες μέσω των τεχνολογιών DSL και WiMax. Επιπλέον, η συνεργασία προβλέπει την υποστήριξη σε θέματα μάρκετινγκ, πωλήσεων και ανάπτυξης προϊόντων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα