Ρουμανία: Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 09:20

Η βρετανική κατασκευαστική και επενδυτική εταιρεία Modus Properties σε συνεργασία με τη ρουμανική Nova Imobiliare σχεδιάζουν να κατασκευάσουν το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο του Βουκουρεστίου.

Η ονομασία του νέου κέντρου θα είναι «The Colosseum» και η συνολική του έκταση θα προσεγγίζει τα 162 χιλ. τ.μ., ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης υπολογίζεται σε 450 εκατ. ευρώ.

Ο επενδυτής έχει ήδη υπογράψει μισθωτήριο συμβόλαιο με την εμπορική αλυσίδα Carrefour, το κατάστημα της οποίας στο κέντρο θα καταλαμβάνει 15 χιλ. τ.μ. Η πρώτη φάση του σχετικού επενδυτικού σχεδιασμού (αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2009) προβλέπει την κατασκευή του εμπορικού τμήματος του κέντρου, συνολικής έκτασης 54 χιλ. τ.μ. «Ξεκινήσαμε να διερευνούμε τις δυνατότητες για την ανάπτυξη σχεδιασμών Το νέο κέντρο θα βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Βουκουρεστίου και στην τελική του μορφή θα περιλαμβάνει 16 κινηματογραφικές αίθουσες, εστιατόρια, μπαρ κ.λπ, καθώς και 8 χιλ. θέσεις στάθμευσης, εκ των οποίων οι 1.000 υπόγειες.

Βalkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα