Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 10:13
UPD:10:17

Praxis International: «Συνέχιση των πιέσεων εκτιμούμε ότι θα παρουσιαστεί και κατά τη σημερινή συνεδρίαση κυρίως λόγω της έλλειψης σημαντικής ειδησεογραφίας καθώς επίσης και του αρνητικού momentum έχει διαμορφωθεί τόσο στην εγχώρια όσο και στις κυριότερες διεθνείς κεφαλαιαγορές».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά δέχθηκε πιέσεις κυρίως σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης με εξαίρεση τα ΕΛΠΕ. Για σήμερα αναμένεται μία συνεδρίαση με πιέσεις σε όλο το εύρος των μετοχών και συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή και αποφυγή εύκολων λύσεων».

Fortius Finance: «Μπορεί να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε ορισμένους επιχειρηματικούς κλάδους, λόγω των ανακοινωθέντων συμφωνιών ή και φημολογιών διατηρώντας το υπάρχον θετικό κλίμα, αλλά η αύξηση των ανησυχιών για μια πιθανή διόρθωση στο εξωτερικό περιορίζει τη ζήτηση, με τις τοποθετήσεις να γίνονται "ευκολότερες" σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών.

»Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ αρχικά σε χαμηλότερα επίπεδα, λόγω των απωλειών της Wall Street την Παρασκευή. Από τεχνικής απόψεως ως ιδανικό σενάριο θεωρείται η διακράτηση των 4.850 μονάδων, ενώ σε περίπτωση αδυναμίας ανάκαμψης του ΓΔ από χαμηλότερα επίπεδα, η στήριξη εντοπίζεται στις 4.802 μονάδες. Στο εξωτερικό το ενδιαφέρον των επενδυτών θα εστιασθεί στα στοιχεία για την αγορά κατοικιών στις ΗΠΑ (17:00)».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα