Fosun: Σχέδια άντλησης 1,39 δισ. δολ. από τη δημόσια εγγραφή

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 10:27

ΠΟΣΟΝ έως 10,85 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ (1,39 δισ. δολ.) κατά τη δημόσια εγγραφή θα αντλήσει η Fosun International Ltd., στους επενδυτές της οποίας περιλαμβάνεται ο δισεκατομμυριούχος του Χονγκ Κονγκ Li Ka- shing, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν άμεσα το θέμα, όπως μετέδωσε το Bloomberg News.

Η εταιρεία που εδρεύει στη Σαγκάη και οι δραστηριότητές της εκτείνονται από τη χαλυβουργία έως τις οικονομικές υπηρεσίες, προσφέρει 1,25 δισ. μετοχές στο Χονγκ Κονγκ από 6,48 έως 8,68 δολ. Χονγκ Κονγκ η μία, σύμφωνα με τρεις ανθρώπους που προτίμησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, καθώς το θέμα είναι εμπιστευτικό.

Η China International Capital Corp., η Morgan Stanley και η UBS AG διαχειρίζονται την πώληση, που ενδέχεται να είναι η τρίτη μεγαλύτερη φέτος στο Χονγκ Κονγκ στο υψηλό επίπεδο της κλίμακας τιμής, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

Εκπρόσωπος της Fosun, που αρνήθηκε να δώσει το όνομά της και ο Chris Cockerill, εκπρόσωπος της UBS στο Χονγκ Κονγκ, αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα. Η Tracy Hu, εκπρόσωπος της CICC στο Πεκίνο και ο Po-ling Cheung, εκπρόσωπος της Morgan Stanley στο Χονγκ Κονγκ δεν βρέθηκαν άμεσα για να σχολιάσουν το θέμα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα