Στο χώρο του e-commerce η PC Systems

Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2001 17:35

Στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) επεκτείνει τις δραστηριότητές της η εισηγμένη εταιρεία Πληροφορικής PC Systems, μέλος του ομίλου Πουλιάδη, μέσω της συνεργασίας της με τη Yassas.Com. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η PC Systems ανέλαβε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την υλοποίηση στο Διαδίκτυο διεπιχειρησιακού εμπορικού χώρου (B2B electronic marketplace) στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για τις ανάγκες της μηχανογραφικής υποδομής του Yassas.Com επιλέχθηκαν οι εταιρείες PC Systems και Ιnformation Systems Impact, εταιρείες του Ομίλου Πουλιάδη, οι οποίες και ολοκλήρωσαν ήδη το συγκεκριμένο έργο. Σκοπός των δύο εταιρειών ήταν η μελέτη, η εγκατάσταση, η ανάπτυξη εφαρμογών και η υποστήριξη της μηχανογραφικής υποδομής του Electronic Marketplace.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Yassas.Com αποτελεί την πρώτη ηλεκτρονική αγορά μεταξύ επιχειρήσεων στο Ιντερνετ στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που στοχεύει στην αυτοματοποίηση των προμηθειών, στην κάθετη αγορά των ξενοδοχείων και των εταιριών τροφοδοσίας (κέτερινγκ και εστιατόρια).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα