Coca - Cola 3E: Νέα οργανωτική δομή

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2007 13:53

Τη νέα οργανωτική της δομή, με ισχύ από την 1η Αυγούστου 2007, ανακοίνωσε σήμερα η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον).

Ο κ. Δημήτρης Λόης, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στην διοικητική ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ως Εκτελεστικός Σύμβουλος του κ. Δώρου Κωνσταντίνου, διορίζεται ως Περιφερειακός Διευθυντής με χώρες αρμοδιότητας την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Νιγηρία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Μολδαβία.

Ο κ. Richard Smyth, Περιφερειακός Διευθυντής με χώρες αρμοδιότητας την Αυστρία, την Πολωνία, τη Τσεχία, τη Σλοβακία, και τη Σλοβενία, αναλαμβάνει επίσης την Ιταλία, την Ελβετία και τις Βαλτικές χώρες της Εσθονίας, Λιθουανίας και Λετονίας.

Ο κ. John Brady, Περιφερειακός Διευθυντής, της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας, της Ιρλανδία, της Βορείου Ιρλανδίας και της Αρμενίας, αναλαμβάνει επιπλέον τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Κροατία, τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη και την Πρώην Δημοκρατική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλός της Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε τα εξής: «Η βελτιστοποίηση της οργανωτικής μας δομής είναι καθοριστική για την επιτυχή εφαρμογή της επιχειρησιακής μας στρατηγικής. Η νέα οργανωτική δομή έχει σκοπό να διευκολύνει τη μεταφορά γνώσης και να εκμεταλλευτεί τις συνέργιες που απορρέουν από γεωγραφική εγγύτητα και παρόμοιες κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες. Η νέα οργανωτική δομή είναι επίσης περισσότερο ευθυγραμμισμένη με την επιχειρησιακή οργάνωση της The Coca-Cola Company. Είμαι βέβαιος ότι η πρωτοβουλία μας θα επιτύχει τους στόχους της».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα