Piraeus Bank Bulgaria: Οι αποφάσεις της γ.σ.

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2007 09:59

Η γενική συνέλευση των μετόχων της Piraeus Bank Bulgaria που πραγματοποιήθηκε χθες στη Σόφια ενέκρινε την έκθεση της διοίκησης για τη δραστηριότητα της τράπεζας κατά τη διάρκεια του 2006 καθώς και τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό.

Το 2006 η τράπεζα κατέγραψε καθαρά κέρδη ύψους μεγαλύτερου των 17,7 εκατ. λεβ ή 3 φορές περίπου υψηλότερα από το 2005 (6,21 εκατ. λεβ). Με απόφαση της γενικής συνέλευσης το 1/10 των κερδών (1,77 εκατ. λεβ) θα κατευθυνθούν προς το αποθεματικό της τράπεζας, ενώ το υπόλοιπο μέρος θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη του ιδρύματος και την υποστήριξη της κεφαλαιακής του επάρκειας.

«Τα αποτελέσματα της Piraeus Bank Bulgaria για το περασμένο έτος είναι περισσότερο από καλά και επιβεβαιώνουν την ορθότητα της στρατηγικής μας για ανάπτυξη», επεσήμανε ο γενικός εκτελεστικός διευθυντής της τράπεζας, κ. Αθανάσιος Κουτσόπουλος προσθέτοντας πως «η τράπεζα θα συνεχίσει τη δυναμική της είσοδο στην αγορά των στεγαστικών και καταναλωτικών πιστώσεων προσφέροντας καινοτόμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ατομικές ιδιαιτερότητες των πελατών».

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα