Εδραση: Aνάληψη έργου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2001 18:05

Εργο συμβατικού τιμήματος 5,5 δισ. δρχ. στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ανέλαβε η εισηγμένη εταιρείας ΕΔΡΑΣΗ-Χ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Β.Ελλάδος του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η Εδραση αναλαμβάνει την κατασκευή του παράλληλου τροχιοδρόμου και την επέκταση του δαπέδου αεροσκαφών του αεροδρομίου, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 24 μήνες. Με την ανάληψη του εν λόγω έργου το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των έργων του Ομίλου της ΕΔΡΑΣΗΣ ανέρχεται πλέον σε 40 δισ. δρχ. ενώ, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η κατανομή των δραστηριοτήτων του ομίλου υπερβαίνει τα 70 εν ενεργεία εργοτάξια.

Υπενθυμίζεται, ότι το 2000 ο κύκλος εργασιών του ομίλου της Εδρασης έφθασε τα 23,1 δισ. δρχ., αυξημένος κατά 132% σε σχέση με το 1999, ενώ τα καθαρά προ φόρων κέρδη του διαμορφώθηκαν σε 1,8 δισ δρχ., σημειώνοντας αύξηση 113%. Το σύνολο των παγίων στοιχείων του έφθασε τα 12,5 δισ. δρχ., ενώ το ύψος των ιδίων κεφαλαίων του αγγίζει πλέον τα 22 δισ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα