Χ.Α.: Εκδήλωση για το «ντεμπούτο» της Aegean

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2007 15:27

Εκδήλωση για την εισαγωγή των μετοχών της Αegean στο Χ.Α. πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου.

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου κ. Σπύρος Καπράλος, καλωσόρισε την νέα εταιρεία στο Χ.Α. και δήλωσε πως ελπίζει ότι «η ημέρα αυτή θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας περιόδου ακόμα πιο δυναμικής ανάπτυξης για την Aegean Airlines. Με την ευχή να πετάτε όλο και πιο ψηλά, σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των εισηγμένων μας εταιρειών».

Ο πρόεδρος της Aegean, κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τους Αναδόχους καθώς και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να επιτύχει η εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο. Ο κ. Βασιλάκης δήλωσε επίσης τα εξής: «Η προσπάθειά μας για ακόμη καλύτερα ποσοτικά και ποιοτικά αποτελέσματα ενισχύεται αλλά και εντείνεται σημαντικά με την εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών».

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών είναι 7,60€ ανά μετοχή, ενώ η δημόσια προσφορά της εταιρείας υπερκαλύφθηκε πάνω από 20,7 φορές από τους εγχώριους επενδυτές και πάνω από 12,5 φορές από τους ξένους θεσμικούς επενδυτές.

Αυτή την ώρα, η μετοχή της εταιρείας ενισχύεται κατά 24,74% και βρίσκεται στα 9,78 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΡΑΙΓ
  • ΓΔ



Σχολιασμένα