Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2007 17:27

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετοχων της Εταιρίας, την 23/07/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καψής, Αίθουσα Ηλιος, 5ος όροφος, Πάρνωνος 10, στο Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την απόσχιση του κλάδου παραγωγής, κατασκευής, εμπορίας αλουμίνας, αλουμινίου, μεταλλευτικών υλικών, μετάλλων της Εταιρείας, με ημερομηνία κατάρτισης λογιστικής κατάστασης μετασχηματισμού την 31.3.2007 και εισφοράς αυτού στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν.2166/1993, τις σχετικές διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, ως ισχύει, και εν γένει της εμπορικής νομοθεσίας, και έγκριση όλων των σχετικών αποφάσεων και ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. 2. Έγκριση της έκθεσης των Ορκωτών Ελεγκτών για την επιβεβαίωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων του εισφερομένου κλάδου και της λογιστικής κατάστασης της 31.3.2007 του εισφερομένου κλάδου. 3. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης απόσχισης και εισφοράς του κλάδου παραγωγής, κατασκευής, εμπορίας αλουμίνας, αλουμινίου, μεταλλευτικών υλικών, μετάλλων της Εταιρείας στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 4. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στην υπηρεσία των μετόχων της Εταιρείας (Πατρόκλου αρ. 5-7, Μαρούσι 151 25). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

VIVERE ENTERTAINMENT Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετοχων της Εταιρίας, την 25/07/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Μεταξά 48 και Πανδώρας 9, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 05.04.2007 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως της εταιρείας δι' απορρόφησης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ και το διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ, β) της επεξηγηματικής εκθέσεως του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, γ) της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρείας. 2. Έγκριση της Συγχωνεύσεως της εταιρείας δι' απορρόφησης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ και το διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ. 2 και 69-77 του ΚΝ 2190/1920 και 1-5 Ν 2166/1993. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας λόγω της απορρόφησης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ με τον διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 4. Παροχή εξουσιοδότησης για υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Πράξης Συμβάσεως Συγχώνευσης. 5. Εξέταση της προοπτικής απόσχισης του κλάδου της εμπορίας ειδών και υπηρεσιών μουσικής ήχου και εικόνας. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παραπάνω Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν: -Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν-μέσω του χειριστή τους-και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μεταξά 48 και Πανδώρας 9, Γλυφάδα Αττικής) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μεταξά 48 και Πανδώρας 9 Γλυφάδα Αττικής). -Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μεταξά 48 και Πανδώρας 9 Γλυφάδα Αττικής) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μεταξά 48 και Πανδώρας 9 Γλυφάδα Αττικής).

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετοχων της Εταιρίας, την 06/08/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Ευτυχίδου 45, Παγκράτι, 2ος όροφος, στην Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και διανομή δωρεάν μετοχών. 2. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της εταιρείας. 3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους, μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ., μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στο γραφείο Μετόχων της εταιρείας (Ευτυχίδου αρ. 45 - Παγκράτι - Αθήνα - Τ.Κ. 116 34) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Συνελεύσεως.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα