Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2007 10:06

Proton Bank: «Σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν πτωτικά. Αναμένουμε σταθεροποιητικό άνοιγμα στην εγχώρια αγορά, ενώ δεδομένης της περιορισμένης ροής ειδήσεων, η αγορά ίσως επηρεαστεί από τις διεθνείς τάσεις».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά εχτές επανήλθε σε θετική τροχιά ακολουθώντας την γενικότερη θετική εικόνα των διεθνών αγορών. Μετοχές όπως ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΙΝΤΚΑ και ΕΛΤΕΧ βοήθησαν στην διατήρηση υψηλών επιπέδων. Για σήμερα αναμένουμε συνέχεια της ανοδικής πορείας και συνιστούμε όπου αυτό είναι δυνατό αναδιάρθρωση χαρτοφυλακίων».

Fortius Finance: «Το θετικό κλίμα συνεχίζει να οδηγεί το ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα, με την κινητικότητα στον εγχώριο τομέα των συγχωνεύσεων & εξαγορών να το υποστηρίζει. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Τράπεζας Κύπρου και της Εμπορικής Τράπεζας στις επόμενες δύο ημέρες, μοιραία αναμένεται να διατηρήσει το ενδιαφέρον αμετάβλητο στον καταλυτικό τραπεζικό κλάδο.

»Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα, λόγω της ανόδου της Wall Street χθες. Από τεχνικής απόψεως το επόμενο σημείο αντίστασης εντοπίζεται στις 5.144 μονάδες. Το ενδιαφέρον στο εξωτερικό αναμένεται να εστιασθεί στα αποτελέσματα των Du Pont (13:00), AT&T (15:00) και McDonald’s (πριν τις 16:30)».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα