Carrefour Μαρινόπουλος: Σύσταση εταιρείας με Emporiki Credicom

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2007 14:52

Οι εταιρείες Carrefour Μαρινόπουλος και Emporiki Credicom ανακοίνωσαν ότι εγκρίθηκε η άδεια για την ίδρυση εταιρείας με την επωνυμία «ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ», στην οποία θα συμμετάσχουν με ποσοστά 60% και 40% αντίστοιχα. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η νέα εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί στην καταναλωτική πίστη, ακολουθώντας αντίστοιχες ευρωπαϊκές πρακτικές και αναπτύσσοντας ένα νέο για τα ελληνικά δεδομένα δίκτυο προώθησης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αυτό της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος, ενώ θα εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία της Emporiki Credicom.

Ο Όμιλος Carrefour δραστηριοποιείται με επιτυχία στον συγκεκριμένο τομέα σε πολλές χώρες, όπως Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Βέλγιο, με ανάλογες μορφές συνεργασίας με τραπεζικούς οργανισμούς.

Μέσω της νέας εταιρείας θα παρέχεται ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με προϊόντα όπως οι πιστωτικές κάρτες, η χρηματοδότηση για αγορά καταναλωτικών αγαθών και κάλυψη προσωπικών αναγκών, αλλά και συμπληρωματικά προϊόντα ασφάλισης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα