Kleemann Hellas: Περιορισμένες υλικές ζημιές από την πυρκαγιά στο Κιλκίς

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2007 17:23

Περιορισμένες υλικές ζημιές προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της Kleemann Hellas, χθες στις 20:30 μ.μ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία, η φωτιά εκδηλώθηκε σε κτίριο 15.000 τ.μ. -ένα από τα έξι κτίρια συνολικής έκτασης περίπου 65.000 τ.μ. που διατηρεί η εταιρεία στην Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου στο Κιλκίς.

Η διοίκηση της εταιρείας εξέφρασε τις ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση επέμβασή της, την Εθελοντική Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την πολύτιμη Βοήθειά της, καθώς και τους εργαζομένους για την αμέριστη συνδρομή τους.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι η φωτιά -που, όπως αναφέρεται, ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- περιορίστηκε γρήγορα σε μικρή έκταση και σβήστηκε περίπου στις 22:30 μ.μ.

Οι ζημιές που προκάλεσε η φωτιά αφορούν σε έτοιμα προϊόντα, σε εμπορεύματα, και σε κτιριακό εξοπλισμό.

Σε κάθε περίπτωση τονίζεται, η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη, σε συνασφαλιστικό σχήμα, στο οποίο συμμετέχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες Gerling και Generali, με ασφαλιστήρια συμβόλαια πυρός και απώλειας κερδών.

Τέλος η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προβαίνει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών η οποία -όπως εκτιμά- θα είναι άμεση και γρήγορη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα